23948sdkhjf

Omfartsvej på vej ved Brønderslev

Forslag om en nordligere linjeføring
I sommeren 2016 håber Karsten Frederiksen (K), formand for teknik- og miljøudvalget i Brønderslev Kommune, at kunne indvi den ny omfartsvej nord om Brønderslev.

En del af omfartsvejen blev etableret i forbindelse med, at byggeriet i Ådalen blev indledt, men nu er det planen at gøre den færdig. Det er tanken, at den sidste del af omfartsvejen skal gå nord om de kommende byggegrunde, og den skal munde ud i Hjørringvej – tæt på Brønderslev Psykiatriske Sygehus. Der peges på en billig løsning – uden gadelamper med mere. Det er tanken, at cykelstien skal gå ind gennem Ådalen, men ikke være en del af vejprojektet. Interne stier bruges som cykelstier.

Den oprindelige plan var, at omfartsvejen skulle være en boligvej med bebyggelse på begge sider. Nu foreslås der også et kanaliseringsvej på Hjørringvej i stedet for den planlagte rundkørsel, (der allerede findes på nogle gps’er).

- Omfartsvejen vil være en betydelig aflastning for Markedsvej, bemærker Karsten Frederiksen.

Han understreger, at beboerne får mulighed for at ytre sig, idet der planlægges et planværksted,

- Vi vil gerne høre, hvad borgerne mener om planerne, siger Karsten Frederiksen, der understreger, at projektet mest er på idéfasen endnu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078