23948sdkhjf

Kulbroens fremtid skal afgøres

Derfor inviterer Foreningen Kulbroens Venner til en workshop, hvor formålet er at definere de kommende aktiviteter, der skal være under og omkring Kulbroen.
Området ved Kulbroen skal omdannes. Den nederste del af Jægergårdsgade - nærmest Sydhavnen - er ukendt for mange af byens borgere. Men det vil snart ændre sig. Med den gamle konstruktion Kulbroen som omdrejningspunkt vil foreningen Kulbroens Venner skabe et område med liv og kultur til glæde for borgere i Aarhus.

Kulbroens Venner, der er en samling af lokale aktører, har indtil videre rejst cirka 900.000 kroner til udvikling af området. Pengene skal bl.a. bruges på begrønning, byhaver, sports- og fritidsaktiviteter, kunst, belysning, erhverv, frivillighed og uddannelse.


- Det er vigtigt, at vi får skabt flere levende og attraktive byrum, så vi får en by, der er god at bo og færdes i. Det er helt naturligt, at aarhusianerne får medejerskab i dannelsen af de nye fællesarealer, og denne tankegang er Kulbroens Venner med til at fremme, siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø, om initiativet.

Alle kan bidrage
Martin Thim fra bæredygtighedsbureauet WorldPerfect er en af mændene bag Kulbroens Venner, og han opfordrer alle interesserede borgere til at deltage i workshoppen.

- Vi vil meget gerne have input og tanker fra vores medborgere, så vi kan løfte området til glæde for Aarhus og os alle sammen, siger han.

Workshoppen foregår i morgen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078