23948sdkhjf

MT Højgaard bygger ejerboliger i stort lejeboligområde

Himmerland Boligforening har underskrevet en aftale med MT Højgaard om cirka 80 ejerboliger i Aalborg Øst.
I fællesskab skal den almene boligorganisation Himmerland Boligforening og en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder udvikle privatejede huse i en stor afdeling med lejeboliger.

Frem mod 2020 investerer Himmerland Boligforening 1,5 milliarder kroner i at gennemrenovere omkring 1.100 lejeboliger på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej i det østlige Aalborg, men boligforeningen vil også gerne have andre aktører med i forbindelse med en fortætning af bydelen.

- Vi har den nødvendige jord til formålet i forbindelse med vores eksisterende afdelinger og har blandt andet på MIPIM været på udkig efter den rette samarbejdspartner. Det har vi nu fundet i form af MT Højgaard, som vi indgår aftale med om udvikling og erhvervelse af byggeretten til fire privatejede punkthuse med i alt cirka 80 ejerboliger, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

God beliggenhed
Hos MT Højgaard ser man med stor interesse på udviklingen af det store boligområde i det østlige Aalborg, der i projektsammenhæng går under betegnelsen ”Kildeparken 2020”.

- Ejerboliger placeret med kun halvanden kilometer til Aalborg Universitet, det kommende supersygehus og den kommende letbane er bestemt interessante og det er baggrunden for, at vi indgår en projektudviklingsaftale med Himmerland Boligforening. Der bliver ikke sat gravemaskiner i gang lige med det samme, for nu skal vi først finde ud af, hvilken form for byggeri området kan bære og derefter skal vi have finansieringen på plads, siger kundechef Mark Kilias Møller Jakobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11