23948sdkhjf

Løft på vej til Korsør bymidte

Masser af idéer til næste fase af det store byforskønnelsesprojekt i Korsør bymidte.
Byforskønnelsesprojektet omkring Cityparkeringen var på dagsordenen, da den såkaldte Bymidtegruppe for Korsø sidst holdt møde. Bymidtegruppen fik fremlagt idékataloget med de i alt 195 idéer til udvikling af bymidten. Resultatet blev, at 13 idéer kommer med ind i projektets næste fase. Her vil kommunens byplanarkitekter i samarbejde med eksterne konsulenter udarbejde et skitseprojekt, der vil blive offentliggjort senere på året.

- Vi glæder os meget over alle de idéer, borgerne har sendt ind. De fleste handler om at skabe mere liv i byen, og vi er i bymidtegruppen helt enige i, at det er et af de primære mål med byforskønnelsesprojektet, siger bymidtegruppens formand, Jørn-Ole Didriksen, der også sidder i Landdistrikts-, Teknik- og Ejendomsudvalget.

De 195 idéer er resultatet af idéfasen, der forløb fra den 6. december til 1. februar. Herefter er idéerne blevet gennemgået og prioriteret af projektets to arbejdsgrupper: Borgergruppen, der består af borgerrepræsentanter og projektgruppen, der består af fagfolk. På den måde er de 195 idéer blevet reduceret til 13 idéer, eller rettere idétemaer, som den 7. april vil blive behandlet af Landdistrikts-, Teknik- og Ejendomsudvalget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079