23948sdkhjf

For 19,5 millioner kulturbyggeri i Thisted

Nytænkende kulturprojekt i Thisted nærmere realisering. Får tocifret millionbeløb.
Det er A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, som har givet tilsagn om op til 19,5 mio. kr. til Thisted Kommunes projekt KulturRummet.

KulturRummet er et nyskabende projekt, som skal nedbryde grænserne mellem centrale kulturmiljøer og udvikle en fælles platform for kulturliv i kommunen.

- I Thisted Kommune har vi skabt et fantastisk projekt, som har formået at tiltrække betydelige fondsmidler. KulturRummet er et helt nyskabende projekt, som samtænker den nye musikskole med stadsparken Christiansgave, et genopbygget URT-hus, biblioteket og en modernisering af vores kulturhus Plantagehuset. Det bliver helt enestående, og med donationen til KulturRummet er vi kommet et kæmpe skridt videre mod at realisere projektet, fortæller en både glad og lettet borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

Kultur- og fritidschef Karen Louise Erichsen glæder sig over, at kommunen nu kan arbejde videre med at realisere projektet, som har været på tegnebrættet i snart tre år.

KulturRummets vision
KulturRummets vision er at skabe tre kraftcentre med Christiansgave som den grønne kulturarena, ungdomshuset URT og Plantagehuset som center for kreativitet og ungdomsliv samt biblioteket og musikskolen som centrum for inspiration, læring og talentudvikling.

KulturRummet er Thisted Kommunes bud på et tidssvarende og nytænkende kulturhus. Det skal fungere som en ny fælles arena, hvor kommunens institutioner vil samarbejde om at levere tidssvarende kulturformidling, mødefaciliteter, læring og mulighed for kreativ udfoldelse for alle borgere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172