23948sdkhjf

Generationsskifte hos Skandi-Bo

Stifter Arne L. Jensen har trukket sig fra den daglige drift og posten som virksomhedens administrerende direktør. Han er afløst af to nye direktører.
Efter 42 år som daglig leder har Arne L. Jensen holdt afskedsreception og træder et skridt tilbage hos Skandi-Bo A/S. Som hovedaktionær fortsætter han dog i bestyrelsen, ligesom han fortsat vil være tilknyttet virksomheden som konsulent.

Direktionen hos den sjællandske producent af glasskillevægge vil fremover bestå af de to ledende medarbejdere; Carsten Andreasen og Lars Birk Biller, som har været i virksomheden i henholdsvis ét og godt fem år. Carsten Andreasen bliver fabriks- og produktionsdirektør, mens Lars Birk Biller bliver direktør for salg og forretningsudvikling. Begge indgår i virksomhedens aktionærkreds som led i generationsskiftet.

Skandi-Bo beskæftiger 35 medarbejdere og har glaspartier med aluprofiler til store byggeprojekter som sit kerneprodukt. Hertil kommer en nicheproduktion af indvendige brandglasvægge til skibs- og offshorebyggerier over hele verden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125