23948sdkhjf

Nyt børnehus på vej i Hørsholm

Hørsholm kommunalbestyrelse har truffet beslutning om at etablere et nyt børnehus i det tidligere Ådalsparkens Fritidscenter. Der afsættes i den forbindelse en halv million til bygningsændringer.
Den 6. oktober 2014 godkendte Kommunalbestyrelsen budget 2015-2018. Dermed er der truffet beslutning om at etablere et nyt børnehus i det tidligere Ådalsparkens Fritidscenter (ÅFC).

Det nye børnehus vil få 113 børn og dertil kommer dagplejen med 33 vuggestuebørn, som er på besøg nogle gange om ugen. Børnehuset placeres i det tidligere ÅFC og der afsættes 0,5 millioner kronertil bygningsændringer i forbindelse med det nye børnehus.

Etableringen af børnehuset sker i tre faser. Beslutningsprocessen som varer frem til den 25. november, hvor Børne- og Skoleudvalget træffer endelig beslutning om etableringen af det ny børnehus. I den efterfølgende forberedelsesfase sættes de konkrete forberedelser i værk. Endeligt starter gennemførelsesfasen i efteråret 2015 hvor børnehuset åbnes.

Beslutningen om at etablere et nyt børnehus i ÅFC er truffet for at beskære daginstitutionernes kerneopgaver mindst muligt og udnytte de ledige lokaler i ÅFC. Børnehuset kommer til at bestå af den selvejende institution Gyngehesten og de to kommunale institutioner, Ådalsparkens Vuggestue og Børnehave (ÅVB) og Dagplejen.

Beslutningen om at etablere et nyt børnehus er den 15. oktober 2014 sendt i høring blandt interessenterne. Torsdag den 30. oktober er der så høringsmøde i Rådhusets kantine. Fristen for at komme med indsigelser i høringsfasen er den 10. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078