23948sdkhjf

Intego og NST indgår ny aftale på Lindø

Ny aftale mellem el-grossist NST DK og Intego betyder, at Integos afdeling i Lindø Industripark fremover forhandler el-grossistens produkter, samt at man nu tilbyder el-tekniske produkter og -services i én samlet løsning.
NST DK og Integos nye samarbejde betyder, at virksomhederne i Lindø Industripark på baggrund af Integos 24/7-service får adgang til produkter som byggestrømstavler, forlængerledninger og diverse belysningsartikler døgnet rundt. Samtidig kan Intego levere de relaterede services som installation og montage samt de lovpligtige eftersyn, der er påkrævet i forbindelse med byggestrøm.

Samtidig betyder etableringen af lagerfaciliteter på Lindø, at kunderne kan få leveret el-grossistens produkter inden for kort tid samt tilslutning og montage med kort varsel.

Læs mere: Intego etablerer afdeling på Lindø

Med krav om op til flere årlige, lovpligtige eftersyn af byggestrømstavler, forlængerledninger med videre forventer Intego også øget aktivitet, idet et stort antal af Lindø Industriparks virksomheder har brug for autoriserede teknikere til at udføre denne service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094