23948sdkhjf

Rockwool investerer 175 mio. kr. i ny fabrik

Rockwool satser på yderligere vækst inden for facadepaneler. I denne uge åbner koncernen en ny linje til produktion af facadepaneler fremstillet af hårdt pressede stenuldsfibre.
Højere energikrav, nye byggeløsninger og stigende krav til arkitektonisk og æstetisk kvalitet har betydet stigning i efterspørgslen efter Rockwool-koncernens løsninger til facadebeklædning.

Denne uge åbner Rockwool så en ny, højteknologisk linje til produktion af facadepaneler fremstillet af hårdt pressede stenuldsfibre. Dermed tredobler Rockwool koncernens datterselskab, RockPanel, sin produktionskapacitet og er klar til at fortsætte sin vækst.

RockPanel omsætter for over 300 mio. kr. og har en overskudsgrad, der er væsentlig højere en gennemsnittet i koncernen.

Godt placeret til gamle og nye markeder
Den nye produktionslinje rummer den nyeste teknologi inden for området og repræsenterer en investering på cirka 175 mio. kr. Linjen er etableret i forbindelse med Rockwool koncernens fabrik i Roermond, Holland. Her er den centralt placeret i forhold til både eksisterende markeder samt de nye vækstmarkeder i det øvrige Europa, som datterselskabet RockPanel forventer at udvikle i de kommende år.

En del af grundlaget for den succes, RockPanel har oplevet de senere år, er en kombination af flere ting. Bl.a. højere krav til bygningers energieffektivitet. Højere energikrav har medført et øget fokus på renovering af facader på eksisterende bygninger, hvor RockPanel-produkterne er velegnede. Inden for nybyggeri har såvel energikravene som ønske om bæredygtige og æstetiske løsninger ført til et øget fokus på RockPanel-produkternes egenskaber.

Den nye RockPanel produktionslinje blev indviet under medvirken af bl.a. den hollandske minister for bygninger, Stef Blok, den danske ambassadør i Holland, Ole Moesby, samt Rockwool koncernens administrerende direktør, Eelco van Heel.

- Vi er overbeviste om, at vi kan udvikle denne forretning til en stærk europæisk spiller, der kan bidrage væsentligt til Rockwool koncernens fremtid, siger Eelco van Heel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125