23948sdkhjf

Københavns Lufthavn dropper terminal-byggeri

Planerne om at bygge en ny Terminal 4 i Københavns Lufthavn er nu opgivet til fordel for løbende udbygning, der bedre kan tilpasses behov.
Som led i planerne for at fastholde væksten lancerede Københavns Lufthavn sidste år idéen om en ny terminal. Efter nærmere overvejelser har man dog nu opgivet dén omfattende byggeplan. Det skriver check-in.dk

- Vi var ved at komme til det punkt, at vi kunne se, hvornår vi kunne få brug for en udbygning af kapaciteten. Nu er der blevet lavet et detaljeret og grundigt stykke arbejde med anbefalinger af, hvordan vi kan udvide lufthavnen. Vi bygger sandsynligvis ikke Terminal 4 som en stor klods, men udbygger løbende til et såkaldt 'long term ekspansion projekt'. Hvis man bygger løbende, kan man bedre justere til det løbende behov, hvor man kan tilpasse infrastrukturen, siger Københavns Lufthavns administrerende direktør, Thomas Woldbye, til mediet.

Inden længe kommer lufthavnen med konkrete planer for, hvordan den fremtidige udbygning vil komme til at tage sig ud. Dog skulle der blive tale om gennemgribende projekter, og ikke bare mindre tilbygninger og knopskydninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.337