23948sdkhjf

HusCompagniet igen helt i front på Sjælland

Succesen fortsætter for HusCompagniet. Stigende interesse i nedrivning af gamle, energislugende huse kombineret med en ny type huse har styrket koncernen på Sjælland.
De seneste år har HusCompagniet formået at placere sig helt i front blandt vækstvirksomheder på Sjælland målt på lønsomheden. For de bedrifter modtog HusCompagniet sidste år Dagbladet Børsens pris som “Mest lønsomme Gazelle i Region Sjælland” – og nu har firmaet gentaget kunststykket.

- Denne præstation er resultatet af, at vi har fået skabt et endnu stærkere brand på Sjælland, at produktpaletten er udvidet og ikke mindst, at indsatsen fra vores medarbejdere har været helt uforlignelig. Derfor er vi også meget stolte af at modtage prisen igen, fordi den er et bevis på, at vores koncept udbredes på Sjælland og at kunderne finder tryghed hos os, siger direktør Martin Ravn-Nielsen.

Stigende antal nedrivninger
HusCompagniet har de seneste år oplevet en eksplosiv stigning i interessen for at rive gamle energislugende huse ned og bygge nyt blandt de sjællandske boligejere. Samtidig peger Martin Ravn-Nielsen på, at selskabet med en ny serie af halvandet og to-plans huse har fået et stærkt fodfæste på husmarkedet omkring København.

Sidste år åbnede selskabet således nyt kontor i Lyngby til at markedsføre den nye husserie for boligejerne omkring hovedstaden, hvilket har vist sig at være ramme plet og bidrage til den samlede vækst.

Vil nå 1.000 huse i år
På koncernplan holder selskabet på samme vis høj fart på husbyggeriet, og forventer at sætte ny byggerekord i indeværende år, trods et stagnerende marked for nybyggeri herhjemme, der blot ligger på under en tredjedel af niveauet fra 2006.

Koncernchef Steffen Baungaard forklarer, at målet er at lande på over 1000 huse i år mod 832 sidste år. Ikke fordi markedet overordnet set er vokset, men fordi vi har været dygtige til at tage yderligere andele af markedet, og udnytte mulighederne som eksempelvis i nedrivningsmarkedet på Sjælland.

HusCompagniet er også aktive på både det svenske og det nordtyske husmarked, og for at matche vækstambitionerne er der netop åbnet ny afdeling i Gøteborg, og ifølge Steffen Baungaard arbejder selskabet ligeledes på at åbne kontor nummer to i Tyskland inden længe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094