23948sdkhjf

Har opført 100.000 kvm for Lars Larsen-selskab: Nu fortsætter de samarbejdet

Daugaard Pedersen har taget hul på endnu et erhvervsbyggeri i et stort erhvervsområde ved Kolding

Det var den største erhvervshandel i Kolding Kommunes historie, da Vision Properties for godt to år siden købte de 43,5 hektar jord syd for Kolding, som fik navnet Vision Park.

Selskabet har allerede haft Daugaard Pedersen A/S til at bygge 100.000 kvadratmeter logistikcenter til nonfood engrosvirksomheden Schou Company i parken.

Nu står Kolding-entreprenøren for et nyt byggeri, knapt 15.000 kvm administration og showroom, også til Schou Company. Selskabets nye hovedkontor bliver DGNB-Guld-certificeret.

Vision Properties, der er ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest.

Jørgen Schou, der er medejer af Vision Properties og ejer af Schou Company, glæder sig over, at spaden nu er sat i jorden til det næste store byggeri i Vision Park.

- Det har hele tiden været drømmen at få samlet alle Schou Companys aktiviteter og medarbejdere i Vision Park, sagde Jørgen Schou, der er medejer af Vision Properties og ejer af Schou Company, ifølge en pressemeddelelse efter første spadestik.

- Medarbejderne får mere plads, langt bedre arbejdsforhold og masser af muligheder for sportsaktiviteter og naturoplevelser, tilføjede Jørgen Schou.

Schou Companys nye administrationsbygning skal stå færdig i maj 2026. Den kommer til at huse cirka 400 administrative medarbejdere og et kæmpe showroom med isenkram, havemøbler og gør-det-selv-produkter til hus og have, som Schou Company indkøber, sælger og distribuerer for milliarder af kroner hvert år.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094