23948sdkhjf

Niras køber britisk firma

Peter Fraenkel & Partners Ltd. bliver nu en del af Niras-koncernen.
Niras har overtaget det britiske rådgivende ingeniørfirma Peter Fraenkel & Partners Ltd, der er specialister i rådgivning om internationale havne og offshore-konstruktioner. Det oplyser den danske rådgivningsvirksomhed via sin hjemmeside.

Peter Fraenkel & Partners Ltd har 20 medarbejdere og mere end 40 års international erfaring med havne og offshore-konstruktioner.

- Vores forretningsområde inden for havne er i kraftig vækst, og det er særligt store havneudvidelser i Mellemøsten og Afrika, der trækker væksten. Vi har derfor et konstant behov for at tiltrække flere dygtige, internationale specialister og projektledere inden for området. Det er dette behov, købet af Peter Fraenkel er med til at dække, forklarer Jesper Harder, der er forretningschef for havne og offshore- konstruktioner i Niras.

Der er store fordele for begge virksomheder ved sammenlægningen. Niras får tilført 20 erfarne, internationale havnespecialister, der supplerer de nuværende ca. 60 specialister inden for forretningsområdet. Samtidig bliver Peter Fraenkel en del af en stor international virksomhed med kontorer i både Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien. Det betyder, at Peter Fraenkel får hjælp til at gennemføre deres planlagte væksttiltag.

Kender hinanden særdeles godt
Peter Fraenkel og Niras har tidligere arbejdet sammen på store havneudvidelser. Det tætte samarbejde anføres som en af de væsentligste styrker ved sammenlægningen af virksomhederne.

- Vi kender hinanden indgående fra fælles projekter i Cypern, Nigeria og Liberia. Der er et rigtig godt kulturelt match og en fælles tilgang til kommunikationen på projekterne og med kunderne. Disse forhold er helt centrale for at skabe en god og effektiv samlet organisation. Det har været blandt de afgørende parametre, der fik aftalen til at falde på plads, forklarer Jesper Harder.

Niras har overtaget majoriteten af aktierne i Peter Fraenkel & Partners Ltd. Den nuværende ledelse i Peter Fraenkel & Partners beholder den resterende andel, men Niras har mulighed for at overtage disse aktier til enhver tid inden for de kommende tre år.

Peter Fraenkel & Partners fortsætter som et selvstændigt datterselskab under navnet Niras Fraenkel Ltd. i tæt samarbejde med det eksisterende forretningsområde i Niras. Forretningsområdet rådgiver om marine anlæg, kyster, havne, terminaler og offshore- konstruktioner i Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094