23948sdkhjf

Aalborg efterlyser entreprenør til demensvenligt plejehjem

Totalentreprisen udbydes med en targetpris på 90 millioner kroner og skal stå klar til de nye beboere i november 2027

Et plejehjem afløser et andet i Aalborg.

I samarbejde med den almene boligorganisation Vivabolig tager Aalborg Kommune næste skridt mod etablering af et nyt plejehjem i Aalborg Vestby. 

For at gøre byggeplanerne til virkelighed har kommunen nu sendt totalentreprisen på det knap 6.000 kvm store byggeri i udbud. 

Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af projektet og udbud.

Flere boliger

Plejehjemmet opføres som et erstatningsbyggeri for Annebergcentret med 42 pladser og udføres som et demensegnet plejehjem, der både imødekommer mennesker med lettere til moderat demens og mennesker med moderat til svær demens.

Nybyggeriet får langt flere plads end det, som det afløser. 

Samlet skal der indrettes 70 demensegnede plejeboliger i det nye plejehjem, henholdsvis 28 plejeboliger til mennesker med mild til moderat demens og 42 plejeboliger til mennesker med moderat til svær demens.

Byggeriet er samlet 5.950 bruttokvadratmeter fordelt på 5250 kvm boligareal og 700 kvm serviceareal. 

Totalentreprisen udbydes med en tagetpris på 90,9 mio. kr. i omvendt licitation.

Fristen for at byde ind på opgaven er 30. august. Entreprenørerne med interesse for projektet skal blandt andet tidligere have udført pleje- eller institutionsbyggerier og leve op til krav om en omsætning på 80 mio. kr. og en soliditetsgrad på mindst 20 pct. i de seneste tre regnskabsår.

Når alt er faldet på plads, og kontrakten er indgået med en totalentreprenør, lyder planen, at byggeriet starter i november i år, så det nye plejehjem kan stå færdig til aflevering i juli 2027 og indflytning i november.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062