23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lise Lyngfelt Molander er ny forretningschef for bæredygtighed

Endelig kan vi i Spangenberg & Madsen løfte sløret for endnu en fantastisk nyhed: Lise Lyngfelt Molander er vores nye forretningschef for bæredygtighed - og det glæder vi os i dén grad over, siger adm. direktør Michael Søgaard Rasmussen.

Udløber
2. august 2025

Lise Lyngfelt Molander er kemiingeniør af baggrund og har hele sin karriere arbejdet med miljø, klima og bæredygtighed på strategiske niveau. 

Hun kommer fra en stilling på Teknologisk Institut - og hvis hendes navn virker bekendt, har mange i bygge- og anlægsbranchen stiftet bekendtskab med hende på scenen til Circular Build Forum eller Building Green DK, hvor hun begge steder er medarrangør og moderator.

- Det fortsætter jeg heldigvis med her i S&M, siger hun og tilføjer, at hun glæder sig til at komme i gang med at bidrage til Spangenberg & Madsens positive udvikling.
 
Lise Lyngfelt Molander bestrider nu den nyoprettede stilling som forretningschef for bæredygtighed, der er et led i Spangenberg & Madsens øgede fokus på bæredygtighed og bygherrerådgivning, forklarer adm. direktør Michael Søgaard Rasmussen.

- Det er et område og en indsats, vi glæder vi os til at styrke endnu mere med Lise ombord i vores allerede kompetente team, der allerede består af de dygtige Dzhanan Osman, Mark Anderson og John Wellendorph, siger direktøren i Spangenberg & Madsen.

For spørgsmål eller yderligere kommentarer: Kontakt kommunikationsansvarlig Louise Skøtt Gadeberg på +45 6167 3760 eller loga@sogm.dk 

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190
P nummer: 1004306491

Kontaktperson

Louise Skøtt Gadeberg
Kommunikationsansvarlig
+45 61673760 loga@sogm.dk

Send til en kollega

0.031