23948sdkhjf

Enemærke & Petersen opruster i vest

Kontoret i Aarhus styrkes med ny direktør og flere nye ledende medarbejdere.
Som led i sin jyske vækstplan har Enemærke & Petersen (E&P) ansat Anette Storm som ny direktør på vestkontoret i Aarhus.

Anette Storm er uddannet bygningsingeniør, suppleret med en diplomuddannelse i ledelse. Hun har bred praktisk og ledelsesmæssig erfaring fra den danske byggebranche – senest som administrerende direktør i Hustømrerne A/S – og har et stort netværk; blandt andet gennem et virke som bestyrelsesmedlem i Byggesocietetet i Aarhus.

Mange nye medarbejdere
Det er primært kerneforretningen med boligrenovering og service, der har drevet E&P´s aktiviteter i Jylland siden starten i 2010. For tiden er virksomheden blandt andet i gang med renovering af 400 badeværelser i Holstebro samt en omfattende facaderenovering til cirka 170 mio. kr. i boligafdelingen Sønderparken i Fredericia.

De første opgaver blev løst fra hovedkontoret i Ringsted indtil virksomheden sidste år overtog Al2boligs serviceafdeling med kontor og værksted i Tilst, og senest er alle jyske aktiviteter tidligere i år blevet samlet i nyt kontor og byggefabrik på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

- Med 'renoveringsboomet' og flere store opgaver og udbud i blandt andet Rosenhøj og Langkærparken ser timingen for den sjællandske entreprenør ud til at være rigtig, og med den nye organisering er det tillige målsætningen at byde endnu mere ind på nybyggeriopgaver i Jylland, siger markedsdirektør Søren Faebo Larsen.

E&P Vest har henover sommeren oprustet med en ny projektchef, Jesper Finderup, fire nye projektledere og en kalkulationsmedarbejder. Pr. 1. september udvides organisationen yderligere, idet Lars Tofte Nielsen er ansat som ny servicechef. Ifølge Søren Faebo Larsen er målsætningen at udvikle organisationen i Aarhus med flere medarbejdere i takt med at ordrebogen vokser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109