23948sdkhjf

Første byggegrunde i fremtidens Odense

Nu kan interesserede investorer se det fulde udbudsmateriale for udbuddet af de første 14 byggefelter i omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade i Odense.
I fem årtier har Odenses bymidte været skåret over af en firesporet gade. Nu skyder et nyt, visionært byområde op og binder Odense C sammen på ny. På det godt 50.000 m2 store areal, der i dag er gade, skal en ny, bæredygtig bymidte med p-kælder, boliger, butikker, kontorer og kulturliv opføres.

Når bydelen står færdig i 2020 vil den rumme ca. 340 boliger og op mod 400 arbejdspladser.

Vindere udpeges i oktober
De 14 byggefelter ligger alle i den nordlige del af projektområdet. Byggefelterne er inddelt i syv puljer og interesserede købere kan afgive bud på en eller flere af puljerne.

For at opnå retten til at bygge i området, skal investoren opfylde en række betingelser. De færdige projekter skal bl.a. følge den overordnede helhedsplan for bygninger og byrum i den nye bydel, som Odense Byråd har godkendt i juni 2013.

Fristen for at afgive bud er den 20. september 2013. Derefter vil hvert enkelt bud blive vurderet. Hvilke investorer, der vinder udbuddet, offentliggøres i slutningen af oktober 2013.

Læs mere på: www.fragadetilby.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078