23948sdkhjf

KPC bag Nordea-byggeri i Holstebro

Nordea bygger et nyt 2.000 m² hus i Helgolandsgade i Holstebro. Efter planen åbnes dørene for kunderne i efteråret 2014.
Plads til endnu flere kunder og medarbejdere og gratis parkering. Det er blot nogle af de fordele, Nordea ser i at flytte fra Nørregade i Holstebro til et nyt byggeri i Helgolandsgade. Byggeriet er stadig på tegnebrættet, men beslutningen er truffet og lejemålet i Nørregade opsagt, fremgår det af en pressemeddelelse fra Nordea.

- Vi har drevet bank i Holstebro siden 1827 og gennem årene har vi haft fokus på at følge med udviklingen i byen. Fremtidens bank ser meget anderledes ud end da vi senest byggede til i Nørregade 14 i 1994. Nu er det tid til at tage skridtet videre i nye, mere fremtidssikrede lokaler, siger Torben André Petersen, der er Nordeas områdedirektør i Nordvestjylland.

Nordea vil – som i dag – bo til leje i det nye byggeri. KPC vil være bygherre på byggeriet, der forventes at blive godt 2.000 m² fordelt på tre plan og kommer til at huse over 60 medarbejdere.

Endnu mere attraktivt
Grunden er købt af Holstebro Kommune til formålet, og borgmester H. C. Østerby glæder sig over, at der nu kommer nyt liv i denne del af byen.

- Inden for de nærmeste år gennemføres en perlerække af store byggeprojekter i Holstebro, som er med til at skabe vækst og udvikling i kommunen. Med Nordeas nye hus og det nye Campus for Dansk Talentakademi vil området ved Helgolandsgade og Sønderbrogade gøre bymidten endnu mere attraktivt – erhvervsmæssigt, kulturelt og arkitektonisk, siger H. C. Østerby.

Holstebro bymidte vil i de kommende år stå over for en omfattende ombygningsproces i forbindelse etableringen af det nye bycenter i Enghaven.
Læs mere om: KPC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094