23948sdkhjf

København og Aarhus stiller skarpt på grønt byggeri

”Vi skal i branchen skifte fokus fra at blive mindre dårlige til at blive 100 % gode”, lyder det fra arrangøren bag stor konference om cradle-to-cradle i byggeriet.
Når Danmarks hidtil største konference om bæredygtighedsprincipper i fremtidens byggeri skydes i gang den 25. september, er der lagt op til en sand stjerneparade af førende, internationale kapaciteter på talerstolen.

På programmet er blandt andre cradle-to-cradle-filosofiens grundlægger, dr. Michael Braungart, partner Adriaan Geuze fra tegnestuen West 8, direktør Kasper G. Jørgensen fra danske 3XN og forfatter Tor Nørretranders.

- Konferencens formål er at skabe en dybere forståelse for, men også klarhed over, de krav og udfordringer, som byggebranchen står over for. Cradle-to-cradle er fremtidens design- og produktionsmetode, og den eneste farbare vej frem mod et bæredygtigt og miljørigtigt byggeri. Det er der masser af sund fornuft og god økonomi i, og vi i branchen skal derfor skifte fokus fra at blive 'mindre dårlige' til at blive '100 % gode', udtaler Peter Kranz fra Eurotag Danmark A/S, der står bag konferencen. Han fortsætter:

- Vi har taget dette initiativ, fordi det for os som leverandører er vigtigt at få skabt en klarhed, men også en symbiose med rådgiverne, så vi arbejder i samme retning. Konferencen skal være med til at skabe nye resultater og forståelse for både rådgiveres og leverandørers udgangspunkt i en tid, hvor der er øget fokus på, hvordan vi sikrer en grønnere og bedre fremtid for byggeriet.

Konferencen sætter fokus på mulighederne med cradle-to-cradle og giver samtidig et indblik i, hvordan der i praksis kan arbejdes med bæredygtigt byggeri og arkitektur, så det også bliver en rentabel forretning.

FAKTA
Konferencen løber af stablen d. 25. september 2013 i Bella Center, København, og d. 26. september 2013 på Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus.

Tilmelding sker enten via www.eurotag.dk , hvor også programmet for konferencen kan findes. Eller på tlf. 7015 1517.

Deltagelse koster kr. 1.250,- (ex moms) pr. person. Ved tilmelding inden 1. september 2013 er hver 3. deltager fra samme virksomhed gratis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095