23948sdkhjf

E&P udvikler nu egne boliger

Ringsted-entreprenøren har taget første spadestik til 64 nye familieboliger i Ry

Enemærke & Petersen er gået i jorden med Ringsted-entreprenørens første eget ejendomsudviklingsprojekt. Der er tale om 64 nye familieboliger i Ry ved Silkeborg. 

- I Enemærke & Petersen har vi arbejdet med projektudvikling af boliger for private aktører i en årrække. Her har vi har været med som sparringspartner og entreprenør fra de tidligste faser – derfor er det også faldet os naturligt nu at tage skridtet videre og selv gå i gang med at udvikle nye boliger, siger Torben Brix, afdelingschef for ejendoms- og projektudvikling i Enemærke & Petersen. 

- Vores interesse ligger primært i mindre projekter med tæt lav bebyggelser, samtidigt med at vi stadig i høj grad virker som sparringspartner på andre ejendomsudviklingsprojekter, fortætter han. 

Virksomheden har en dansk kapitalfond og slutbruger i ryggen på Ry-projektet, der skal certificeres til DGNB Guld. Noget, der ifølge Torben Brix passer entreprenøren rigtig godt. 

- I de senere år har vi arbejdet intenst med at udvikle vores organisation indenfor DGNB og bæredygtighed, fortæller han. 

Når de nye familieboliger i Ry står klar i 2024, skal de lejes ud igennem en privat udlejer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08