23948sdkhjf

Intego samles under fælles tag i Kolding

Intego A/S' Elektromekaniske Værksted er som led i virksomhedens vækststrategi per 1. april flyttet fra Haderslev til virksomhedens domicil i Kolding.
Intego oplever et stadigt stigende behov for el-tekniske services og totalløsninger i trekantsområdet. Med sammenlægningen af virksomhedens afdelinger i Haderslev og Kolding samles de tre kompetenceområder Industriel IT & Automation, El-installation & Service samt Elektromekanisk Service på én lokation, som fremover kan servicere kunderne fuldt ud.

- Intego Kolding vil blive samlingspunkt for en bred kompetencepalette, som i fremtiden vil medvirke til at fastholde Integos position blandt de førende udbydere af samlede el-tekniske løsninger i trekantsområdet, lyder det i en pressemeddelelse fra Intego A/S

Rullende elektromekanisk værksted
Integos lokalafdeling i Kolding blev etableret ved årsskiftet 2012 og er vokset stødt lige siden. Et bredt serviceudbud er ifølge virksomheden noget af det, der vægter højt hos kunderne.

- Vi har flere specialer samlet ét sted, og det åbner for et tæt samarbejde, hvor vi kan fungere som både sparringspartner og totalleverandør, forklarer Jens Frost Mikkelsen, adm. direktør hos Intego A/S.

Med udvidelsen af afdelingen i Kolding har Intego et godt fundament for den fremtidige udvikling af forretningen.

- Som et led i flytningen udvider vi vores koncept for elektromekanisk service med et mobilt serviceværksted. Herved øger vi løbende vores volumen, skaber flere arbejdspladser og sikrer, at vores kunder i hele trekantsområdet oplever et konstant højt serviceniveau, slutter Jens Frost Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282