23948sdkhjf

Milliardudbud på statsvejene

Vejdirektoratet er nu klar med sit store udbud af drifts- og vedligeholdelsesopgaver på statsvejnettet. Opgaverne har en årlig værdi på op mod 600 mio. kr.
Udbuddet åbner den 3. april og omfatter opgaver til en samlet værdi af 500 til 600 millioner kroner årligt. Opgaverne udbydes i kontraktperioder på fem år med en optionsperiode på to år ekstra.

Forud for udbuddet er gået velbesøgte orienteringsmøder og workshops for entreprenører i både Danmark, Sverige og Norge. Vejdirektoratets driftsdirektør Niels Chr. Skov Nielsen ser med forventning frem til åbningen af udbuddet.

- Vi arbejder i Vejdirektoratet målrettet på at blive bedre bestillere og få flere opgaver løst billigere og mere hensigtsmæssigt. Derfor afprøver vi nu denne udbudsform, hvor vi forsøger at udnytte entreprenørernes kompetencer og prisstrukturer bedst muligt. Jeg er spændt på at se de tilbud, som udbuddet resulterer i, siger han

Driftsudbuddet har undergået visse ændringer, siden det oprindeligt blev lanceret sidste år. Således er alle opgaver relateret til bygværker samt slid- og belægningsopgaver udgået. Disse opgaver vil blive udbudt i en selvstændig runde senere.

Der er licitation på udbuddet den 3. juli.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094