23948sdkhjf

White Arkitekter indtager Oslo og London

Det dansk/svenske arkitektfirma har de senere år vundet flere store projekter i Norge og England. Derfor åbner man nu kontorer i de to landes hovedstæder.
White har lige siden begyndelsen af 1950’erne haft et globalt perspektiv og udført mange internationale opgaver gennem årene.

I løbet af det seneste årti er de internationale aktiviteter steget markant, og Storbritannien og Norge er to markeder, hvor White især har vundet flere store projekter.

Med dette som afsæt tager virksomheden nu det næste skridt og åbner kontorer i de to landes hovedstæder. I London bliver den nye adresse ”The Building Centre”, som huser en bred vifte af virksomheder med arkitektur og byplanlægning som fællesnævner. I Oslo etablerer White sig i et kreativt miljø på Møllergata.

Ansvarlig for det britiske marked er Keith Boxer – en britisk arkitekt, der gennem mange år har fungeret som konsulent for White. I Norge bliver det Johan Lundin, kontorchef i Göteborg, der bliver ansvarlig for etableringen.

- Vore udenlandske kunder ønsker, at vi er på stedet. Vi fortsætter vores strategi om at etablere os på det internationale marked. Et trumfkort er vores særlige kompetencer indenfor miljø og bæredygtighed, men også vores måde at udføre en dialogbaseret proces med alle implicerede interessenter som aktører, lige fra udvikleren til brugeren, har fået stor betydning. Det er en effektiv procesmodel, der nærmest opfattes som revolutionerende i et land som England, forklarer vd i White Arkitekter AB, Monica von Schmalensee.

White Arkitekter har i forvejen otte kontorer i Sverige og tre i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078