23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt design med praktiske fordele

Gram lancerer nu sin 2009-serie af køle-/fryseskabe. De 10 første produkter er allerede på vej ud i butikkerne.
Det mest nyskabende ved den nye serie fra Gram er, at køleskabsdøren er gjort mere rummelig end tidligere set. Gram kalder det BigDoorSystem, og fordelene er, at det giver større frihed ved indretningen af køleskabet; det skaber bedre overblik; og det gør det muligt at placere de helt store 2-liters kartoner i døren.

Af andre spændende nyskabelser ved serien kan nævnes NoFrost- fryseren, hvor en ventilator sender en kold luftstrøm rundt, som forhindrer, at der dannes rim omkring frostvarerne. NoFrost medfører også, at man helt slipper for besværlig afrimning af fryseren.

I køleskabet er der både ventileret køl og en speciel FreshZone skuffe, hvor temperaturen er nede på 0-3 grader. Skuffen er derfor ideel til opbevaring af eksempelvis kød og pålæg.

Alle de nye køle-/fryseskabe er endvidere enten energiklasse A+ eller A, hvilket garanterer for et meget lavt energiforbrug til glæde for såvel pengepungen som miljøet.

Den nye serie fås både i en klassisk hvid og i rustfrit stål, og de 10 køle-/fryseskabe spænder i samlet nettorumfang fra 204 liter til 279 liter og adskiller sig i øvrigt ved forskellige fordelinger mellem fryseren og køleskabet og ved forskelligt udstyr.

Kilde: Gram

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11