23948sdkhjf

Vestjyder køber svensk limtræsforretning

Nye arbejdspladser er på vej i Vinderup, hvor VTI har været på opkøb

Limtræsproducenten VTI har været på opkøb i det svenske.

I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at der er indgået aftale om overtagelsen af ESS-ENN’s limtræsforretning, og ifølge adm. direktør Jacob Wernberg konsoliderer VTI dermed sin position som Europas førende producent af limtræ.

Produktionen af limtræ vil i en overgangsperiode fortsat ske hos ESS-ENN i Skruv, hvorefter maskiner og udstyr gradvist vil overgå til virksomhedens fabrikker i Vinderup og Letland, hvilket - når produktionen er fuldt indfaset - betyder en forøgelse på yderligere 17.000 m3 råtræ. Ifølge VTI vil det skabe behov for 15-20 nye arbejdspladser.

- Vi er rigtig glade for denne overtagelse, da den passer perfekt ind i VTI’s langsigtede strategi om at være markedsleder, både på volumen men også på viden om limtræ. Derudover gør det mig, på koncernens vegne, rigtig stolt, at vi kan øge antallet af lokale arbejdspladser i Vinderup, udtaler Jacob Wernberg.

Med i handlen følger også brandet FixBoard, der er Cradle to Cradle-certificerede limtræsplader til byggemarkeder, hvilket ifølge VTI passer godt til det fokus på bæredygtighed, virksomheden de seneste år har skruet op for.

Ligeledes er der gennem de seneste år investeret i at optimere produktionen i Vinderup for at fastholde konkurrencekraften og de danske arbejdspladser, hvilket ifølge virksomheden har bidraget til at muliggøre overtagelsen af den nye limtræsforretning.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062