23948sdkhjf

NCC udnævner ny chef i vest

47-årige Nicolai Schultz er født ind i byggebranchen og fik sit første job som entrepriseleder i 1995.
NCC har direktør Nicolai Schultz som ansvarlig for byggeenheden i vest, efter forgængeren Palle Bjerre Rasmussen er rykket op som landechef i NCC Danmark.

Dermed bliver han ansvarlig for at udvikle og udføre byggeprojekter i Jylland og på Fyn og bliver samtidig en vigtig brik i at sikre NCC’s ambitioner om at forny den danske byggebranche.

Nicolai Schultz' far havde en driftig entreprenørvirksomhed i Åbenrå, så han har fra barns ben lært at sætte pris på skurvogne og mudrede byggepladser på kolde vinterdage.

Men selv om Nicolai Schultz husker forventningen om, at han skulle drive sin fars virksomhed videre, da han blev færdig som civilingeniør fra DTU, trak det større og mere internationale NCC i ham. Og her har han været mere eller mindre hele sin karriere.

Således fik han sit første job som entrepriseleder i 1995 i det daværende Rasmussen & Schiøtz, som i 1996 blev opkøbt af NCC. Siden er det blevet til stillinger i København, Aarhus, Odense, og nu pendler han mellem NCC’s kontorer i Kolding, Aarhus, Aalborg og København.

- Jeg fungerer bedst med at være en del af et større tandhjul. Det tiltaler mig at være i en virksomhed, som er nytænkende, og som vil være frontløber og på den måde være med til at gøre en forskel i byggebranchen, som NCC gør. Man har bare et større ansvar som stor virksomhed til eksempelvis at gøre en social indsats for udsatte mennesker, forklarer Nicolai Schultz, der betegner sig selv som en løsningsorienteret leder:

- Jeg forsøger altid at løse potentielle konflikter og følge dem helt til dørs så tidligt som muligt. Min erfaring er, at hvis man får uenige parter til at mødes i et kompromis, så er det der, der kan opstå nye innovative løsninger til gavn for det projekt, vi i fællesskab arbejder på, siger han.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14