23948sdkhjf

NCC sender ansatte på eliteuniversitet

Et af verdens mest anerkendte universiteter skal klæde NCC på til fremtidens digitale byggeri.
28 NCC-medarbejdere skal certificeres i VDC (Virtual Design and Construction). Det sker i samarbejde med en af verdens førende eksperter på området, professor Martin Fischer fra Stanford Universitet/CIFE, som NCC er indgået i et partnerskab med.

- Vi bruger i dag VDC på 85 procent af alle vores totalentrepriser, og VDC er blevet en del af vores DNA. Vi er af den opfattelse, at digitaliseringen helt grundlæggende vil forny vores branche, og derfor vil vi intensivere vores kompetencer på området og gøre VDC for alle, siger Morten Alsdorf, områdechef for VDC i NCC Construction.

NCC har arbejdet med VDC i syv år, og allerede i 2014 gennemførte 26 af virksomhedens ansatte Stanford Universitys VDC-forløb.

Samarbejde er afgørende
NCC’s forståelse af VDC og brugen af digitale værktøjer er udviklet i samarbejde med Stanford Universitet. Derfor arbejder entreprenøren med digitale værktøjer processer, samarbejde og monitorering i VDC arbejdet.

For eksempel er et helt centralt element i den forståelse, at entreprenøren arbejder med at optimere samarbejdet mellem alle aktører i et byggeri, fordi det er afgørende for at sikre den størst mulige værdi af digitaliseringen.

- Med certificeringen bliver VDC systematisk indarbejdet i vores projekter. Det har konkret vist sig at give et bedre samarbejde aktørerne i mellem og dermed en øget produktivitet til fordel for kunderne, siger Morten Alsdorf.

Uddannelsen i VDC-certificering tager over et år, hvorefter ingeniørerne er klar til at bruge den digitale viden i praksis.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125