23948sdkhjf

Mangor & Nagel indsætter ny direktion

Arkitektvirksomheden med 80 ansatte målretter arbejdet med at styrke platformen.
Med virkning fra den 1. januar har Bente Andersen overtaget stillingen som administrerende direktør i Mangor & Nagel efter Torben Nagel, der fortsætter som kreativ direktør.

Sammen med teknisk direktør Jakob Andersen udgør de nu direktionen i arkitektvirksomheden, der beskæftiger 80 medarbejdere fordelt på fem afdelinger.

- Mangor & Nagel er en stærk og velfunderet arkitektvirksomhed med et stort potentiale, som jeg glæder mig til at videreudvikle i tæt samarbejde med kunder og kolleger. Det er målet at styrke den platform, vi allerede står på med udviklingen af firmaets arkitekturprofil, siger Bente Andersen.

Jakob Andersen har været i Mangor & Nagel i ti år og er daglig leder af Roskildekontoret, som er en af firmaets fem afdelinger. Udover sin rolle som leder i Roskilde, vil Jakob varetage sin funktion som teknisk direktør i direktionen.

Aktuelt er Mangor & Nagel part i udviklingen af en række af nye boligprojekter, både i privat regi og inden for den almene sektor. Blandt projekterne er også de prestigefyldte renoveringsprojekter, Bellahøj og Nærumvænge, flere læringsmiljøer samt sundheds- og erhvervsbyggerier af forskellig karakter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094