23948sdkhjf

Bassin-byggeri spærrer central vej i Kolding

Kolding Spildevand opfører bassin tæt på grund tæt på¨Sydbanegade.
Trafikken i Sydbanegade i Kolding får i de kommende cirka tre måneder kun et spor i vestgående retning på strækningen mellem Kongebrogade og Riberdyb. Den nordlige vejbane spærres som følge af sætninger i denne vejbane. Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Kolding Spildevand bygger i øjeblikket et underjordisk spildevandsbassin på grunden tæt på vejen. Sætningerne er opstået i forbindelse med at Kolding Spildevand har trukket den midlertidige spuns (støttevæg) op. I den forbindelse opstod der et brud på en vandledning i går, hvilket medfører at vejen skrider. Vandledningen er på nuværende tidspunkt repareret, og skaden vil derfor formentlig ikke udvikle sig mere.

Som følge af vejens sætning vælger Kolding Kommune nu i samarbejde med Kolding Spildevand at spærre det inderste spor. Sporet spærres på grund af sætninger, der er ubehagelige, men ikke usikre at køre på.

Vejen vil være spærret de næste cirka tre måneder, idet det griber ind i et allerede planlagt arbejde med at etablere svingbaner i forbindelse med butiksbyggeriet på stedet. Det er et bevidst valg fra kommunens side at afspærre nu og afvente det projekt som alligevel skal etableres på stedet, for ikke hele tiden at ændre i de trafikale forhold. Det vurderes, at dette på trods af de gener, det påfører trafikken, vil være den bedste løsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078