23948sdkhjf

Bornholms Hospital udvider for 50 millioner

Med en bevilling på 50 millioner kroner kan planerne for en tilbygning til Akutmodtagelsen på Bornholms Hospital nu realiseres.
Med en toetages tilbygning på 800 kvadratmeter ud mod Møllestien (400 kvadratmeter på hver etage) kan der nu etableres en akutmodtagelse med 14 observationssenge (AMA).

Udkastet til AMA-planerne har ligget klar siden 2012, og der kan nu arbejdes videre med planerne efter, at Regionsrådet har bevilget 29 millioner kroner i 2015 og 19 millioner kroner i 2016 og 2 millioner kroner til det forberedende arbejde. Det endelige byggeri forventes dog først færdigt i sidste halvår af 2016, da byggeriet skal i EU-udbud.

AMA’en vil optimere mange patientforløb med bedre behandlings- som patientoplevet kvalitet. Samtidig vil etableringen aflaste de eksisterende sengeafsnit på hospitalet. Med byggeriet vil der samtidig ske en del flytninger af forskellige afsnit og afdelinger. Det er tanken, at Intensivafsnittet placeres i forbindelse med Akutmodtagelsen og AMAén. Dagkirurgisk afsnit rykker ind i de ledige lokaler i underetagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078