23948sdkhjf

Dansk isolatør-svend dyster om at blive Europas bedste

Krakow er i næste uge vært for europamesterskabet for teknisk isolatørelever og nyudlærte – danske Mathias Urth Mortensen er med.
Når europamesterskabet for teknisk isolatør-elever/ unge håndværkere for 11. gang løber af stablen, er det igen i år med dansk deltagelse.

Da Mathias Urth Mortensen, nyudlært fra Uldjysk Isolering, vandt dette års DM i Skills i Aalborg, kvalificerede han sig samtidig til EM.

Konkurrencen, der arrangeres af den internationale forening for teknisk isolering (FESI), foregår hvert andet år, og bliver i år afholdt i dagene 17. til 20. september i polske Krakow. Her skal Mathias Urth Mortensen dyste mod teknisk isolatør-elever/unge håndværkere fra Tyskland, Polen, Frankrig, England, Norge, Østrig og Schweiz.

Konkurrencen bliver afholdt i det 13.000 m² store messecenter ”International Exhibition and Convention Centre EXPO Krakow”, og bliver en del af en større messe for industriisolering. Her vil branchefolk fra hele verden have fokus på nye teknologier og produkter, og ikke mindst stifte bekendtskab med nogle af de bedste isoleringselever i Europa.

Uddannelseskonsulent i Byggeriets Uddannelser, John Hvass, ser meget frem til konkurrencen:

- Den danske teknisk isolatøruddannelse er en af de bedste i verden, men det er altid spændende og lærerigt at opleve, hvordan andre lande griber uddannelsen an. Herudover er arrangementet en enestående mulighed for vores sponsorer for at få præsenteret deres virksomhed i et professionelt miljø. Den danske tekniske isoleringsbranche er kendetegnet ved innovation og kreative løsninger – både på uddannelsesområdet og ude i virksomhederne, og det har vi en fantastisk mulighed for at vise til Europamesterskaberne i Krakow, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109