23948sdkhjf

Seminarium bliver ny Frederiksberg-skole

Frederiksberg Kommune udbyder nu hovedentreprisen på ombygningen af det nuværende Frøbel Seminarium til ny grundskole for 750 elever.
Frederiksberg Kommune skal etablere en ny skole i en bygning på Grundtvigsvej, der tidligere har været pædagogseminarium og som er placeret i et tæt bebygget område, centralt på Frederiksberg.

Seminariet skal omdannes til en ny tre-sporet folkeskole til 750 elever. Opgaven omfatter ombygning af de nuværende bygninger på cirka 6.300 kvadratmeter, en tilbygning på cirka 1.800 kvadratmeter, tilhørende udearealer samt etablering af en parkeringskælder.

Til at stå i spidsen for spidsen for ombygningen af det nuværende Frøbel Seminarium på Grundtvigsvej har kommunen udpeget Gottlieb Paludan Architects sammen med Bplus Arkitekter og Henrik Larsen rådgivende ingeniører.

Skolen skal ombygges og tilbygges i to etaper. Etape et omfatter ombygning af de eksisterende bygninger. Etape to gælder tilbygning, nye udearealer og p-kælder.

Frederiksberg kommune udbyder nu hovedentreprisen på etape et i licitation.

En del af de 6.300 kvadratmeter, der skal ombygges, vil kunne genanvendes uden væsentlige bygningsarbejder, mens der i andre områder skal foretages væsentlige ændringer blandt andet gennembrydninger mellem etager, ændringer af hovedadgangsveje og påsætning af karnapper på facade mod skolegård. Byggesagen rummer dermed en stor kompleksitet, som skal håndteres af hovedentreprenøren.

Inden hovedentreprisens opstart, er der foretaget miljøsanering af de områder der ombygges.

Etape et skal være klar til skolestart 2015.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 26. september 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221