23948sdkhjf

Opbakning til rådhus-projekt i Middelfart

Politikerne i Middelfart kommune er nået til enighed om en budgetaftale for 2015-2018. Den indeholder blandt andet opbakning til det kommende rådhus-projekt i Middelfart.
På investeringssiden indeholder budgetforliget blandt andet en skolerenoveringsplan med investeringer på over 200 millioner kroner fordelt på 26 millioner kroner årligt frem mod 2022.

I 2015 er der afsat penge til Båring Skole. Samtidig er der afsat midler til renoveringer af Anna Trolles skole, Nørre Aaby Skole samt opstarten af renoveringen af Ejby Skole.

På daginstitutionsområdet har forligsparterne afsat otte millioner kroner i 2015, 2016 og 2017 til renovering af institutioner, der ikke har været omfattet af nybyggeri og renovering i forbindelse med implementering af stordriftsmodellem.

Venter snart et vinderprojekt til nyt rådhus
Transportmuligheder og stier tilføres også et tocifret millionbeløb. Cykelstien mellem Harndrup og Brenderup færdiggøres i 2015. Hertil er afsat 5,6 millioner kroner. Penge som kommer til de 2 millioner kroner, der er til projektet i budget 2014. Til etablering af en sti på et tidligere baneareal fra Odensevej til Banevænget afsættes 5,4 millioner kroner.

Derudover er der på tværs af Teknisk Udvalg og Miljø- og Energiudvalget afsat 20 millioner kroner til udbygning af transport og rekreative stier de kommende fire år.

Endelig fremgår det af aftaleteksten, at forligsparterne også er enige om at det nye rådhusprojekt kombineret med boliger og butikker skal gennemføres, når der i den nærmeste fremtid bliver fundet et vinderprojekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078