23948sdkhjf

Installationer til 4.000 studerende

Bravida skal stå for alle el-installationer i den nye Niels Bohr Bygning på Nørre Campus i København. Den omfattende entreprise har en samlet værdi på 76 millioner kroner og skal være afsluttet i juli 2016.
Den 1. oktober begynder Bravida Danmarks montører installationsarbejdet i det første af to nye bygningsafsnit, som Bygningsstyrelsen er ved at opføre på Nørre Campus på Jagtvej i København. Det oplyser Bravida.

I perioden frem til juli 2016 skal Bravida installere el-anlæg til en samlet værdi af godt 76 millioner kroner som led i en usædvanlig stor el-entreprise, som virksomheden har vundet i konkurrence med fire andre tekniske installationsvirksomheder.

Det nye bygningskompleks – Niels Bohr Bygningen – bliver på 52.000 kvadratmeter i fem etager og skal huse et helt nyt laboratorie- og undervisningsbyggeri til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Det er et af de mest markante universitetsbyggerier i Danmark for øjeblikket, og det bliver et inspirerende studie- og arbejdsmiljø for op mod 4.000 naturvidenskabelige studerende og forskere, når det står færdigt i 2016.

Stor og kompleks opgave
- Byggeriet gennemføres som led i regeringens investeringsplan for modernisering af universiteternes laboratorier, og de mange laboratorier og deres fintfølende udstyr stiller særlige krav til installationerne, fortæller afdelingschef Jesper Feltendahl Pedersen fra Bravida Danmark og fortsætter:

- Det er samtidig en usædvanlig stor og kompleks el-entreprise, som indeholder så godt som alle el-faglige områder lige fra elforsyningssystemer, bygningsinstallationer, belysningsanlæg og kommunikationssystemer over overvågnings- og sikringssystemer til beskyttelsessystemer, solceller og elevatorer.

Bravidas opgaver bliver styret af projektchef Jan Staber, der forventer at beskæftige ca. 30 medarbejdere på projektet i entrepriseperioden.

Med den nye opgave på Københavns Universitet markerer Bravida sin position som leverandør af tekniske installationer til store offentlige anlægsprojekter. Opgaven kommer i forlængelse af store igangværende installationsopgaver. Blandt andet på Rigshospitalet, det nye akutsygehus i Kolding samt Det Nye Universitetssygehus i Aarhus, DNU.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094