23948sdkhjf

Aarhus klar på ny 10.000 m² butik

Aarhus Kommune vil sælge en 25.000 m² stor grund i Skejby til den størst mulige butik eller et butiksområde med flere store butikker. Grundprisen ventes at blive på mindst 22 millioner kroner.
En kommunalt ejet grund på 25.000 m² med plads til en butik på 10.000 m² med tilhørende parkeringsareal bliver snart sendt i udbud af Aarhus Kommune. Det skriver Stiften.dk.

Der er politisk flertal i byrådet for at sende grunden, som ligger mellem motorvejstilkørslen og Ikea i Skejby, i udbud. Mindsteprisen ventes at være 22 millioner kroner.

Dermed afviser kommunen flere private bygherrers ønsker om tilladelse til at udvikle blandt andet en Biltema-butik og en Elgiganten Megastore. Men det er der god grund til, lyder det fra formand for teknisk udvalg, Camilla Fabricius:

- Vi har tre tilladelser til store butiksområder i denne byrådsperiode, og de to er allerede givet til city: En ved den nye busstation og en ved det nye udviklingsområde ved Jægergårdsgade ned mod havnen. Derfor har vi kun en tilladelse tilbage, og den vil vi anvende til den størst mulige butik ,og det kan vi få på den kommunale grund i Skejby, forklarer hun til stiften.dk.

Dermed bliver det først efter næste kommunalvalg i 2017, at interesserede bygherrer igen får mulighed for at udvikle store udsalgsvarebutikker.

Original artikel: http://stiften.dk/aarhus/aarhus-kommune-...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094