23948sdkhjf

Nu går Hillerøds byggeansøgninger på nettet

I Hillerød Kommune er det nu muligt at søge om tilladelse til byggeprojekter direkte på nettet. Den digitale løsning, Byg og Miljø, sparer virksomheder og borgere tid og giver bedre overblik over ansøgningsprocessen.
Nu kan du hurtigt, enkelt og effektivt søge om tilladelse til byggeprojekter direkte på nettet. Hillerød Kommune lancerer den digitale løsning Byg og Miljø, der blandt andet giver borgere og virksomheder et bedre overblik over den dokumentation, de skal udfylde, samt en løbende status på deres ansøgning.

Byg og Miljø er designet med fokus på brugervenlighed. Løsningen guider brugeren sikkert gennem hele ansøgningsprocessen og giver løbende information om, hvor langt man er i forløbet, og hvilke oplysninger man endnu skal udfylde. Ansøgere undgår derfor tidskrævende indhentning af ekstra dokumentation, som man måske ikke var opmærksom på fra start.

- Vi ser frem til at lancere Byg & Miljø, som vi forventer, vil give borgere og virksomheder en oplevelse af, at det er blevet nemmere, hurtigere og mere enkelt at søge om tilladelser til bygge, siger borgmester Dorte Meldgaard.

Udnytter de digitale muligheder
Byg og Miljø tilpasser sig automatisk den type projekt, borgeren eller virksomheden søger om tilladelse til, og den digitale løsning tilbyder guidede forløb til den enkelte situation. Som bruger af Byg og Miljø får man også en digital projektmappe, hvor man hele tiden kan holde øje med, hvor langt kommunen er i behandlingen af sagen. Her kan man også vælge at få tilsendt en sms eller mail, når der er nyt i sagen.

Byg og Miljø dækker hele bygningsreglementet, og både borgere og virksomheder vil derfor være dækket ind for alle ansøgninger. Byg og Miljø indeholder også et avanceret kort, som trækker på fællesoffentlige data, der ofte er meget nyttige at kende, før man beslutter sig for at ansøge om tilladelse til et byggeprojekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078