23948sdkhjf

Cykelslangen endelig klar til åbning

Efter et lille års forsinkelse åbner den nye cykelbro mellem Bryggerbroen og Dybbølsbro i København. Det sker i morgen lørdag den 28. juni.
Den længe ventede cykelforbindelse mellem Bryggebroen og Dybbølsbro i København er tæt på færdig, og lørdag indvies den 230 meter lange cykelforbindelse så med en kæmpe åbningsfest for både store og små på promenaden under Cykelslangen ved Fisketorvet.

Broen slynger sig over både vand og land i første sals højde, og her ventes 12 000 cyklister hver dag at passere. Når de mange cyklister kommer op på broen, ventes det også at betyde bedre forhold for de gående og mere plads til ophold, havnebad og bådudlejning på promenaden ved Fisketorvet og Hotel Island.

Flere forsinkelser
Arbejdet med at anlægge cykelforbindelsen startede i slutningen af 2012. Cykelforbindelsen skulle oprindeligt være færdig i anden halvdel af 2013 men blev forsinket af flere omgange. Dels på grund af problemer med licitationer, dels på grund af forsinkelser hos MT Højgaards kinesiske leverandør af broens stål- og betonelementerne dog kostet forsinkelser.

Københavns Kommune er bygherre af cykelforbindelsen og MT Højgaard er hovedentreprenør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078