23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transportabelt bukkebord med stor kraft i en lille størrelse

Til bukning af armeringsjern kan det, til små byggeprojekter, være fordelagtigt med et let og bærbart bukkebord. Dog behøver et bukkebord i en lille størrelse ikke gå kompromis med dets kraftfuldhed. Med et Göçmaksan MG20B bukkebord får man et kompakt og bærbart bukkebord, som tilmed er transportabelt.

Göçmaksan MG20B er en kompakt og bærbar bukkemaskine designet specielt til små byggeprojekter. Den er perfekt til at bukke glat eller ribbet stål med en diameter på op til 20 mm. Denne maskine er let at transportere og opbevare takket være dens lille størrelse og lette vægt.

MG20B kan fås i både 220V og 380V udgave, samt i en digital version. En vigtig sikkerhedsfunktion er, at maskinen automatisk deaktiverer sig ved overbelastning, når den bruges med 220 V. Maskinen er CE-certificeret, hvilket betyder, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er taget.

Med den digitale version, gøres det nemt at gentage samme bukning flere gange. Den faste hub sikrer præcise bukninger hver gang, og med en målejusteringslineal og en bærbar tæller inkluderet i tilbehøret, bliver arbejdet endnu lettere.

Med MG20B fås en maskine, der er meget hurtig og stærk, og som overgår forventningerne inden for design, sikkerhed og ergonomi. Den er specielt designet, med entreprenørens behov i tankerne, og er ideel til mindre byggepladser, hvor effektivitet og præcision er afgørende.

Find MG20B bukkemaskinen fra Göçmaksan her:
MG20B – Bukkemaskine til armeringsjern 20 mm.

Find hele udvalget af Göçmaksan produkter her:
Göçmaksan produkter 

For nærmere information og rådgivning om bukkemaskinen og andre produkter fra Göçmaksan, kan WATTER ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063