23948sdkhjf

Nye Intego-afdelinger godt fra land

Kapacitet og volumen er øget og reaktioner fra kunder og ansatte positive i Integos afdelinger i Herning og Kibæk, der indtil september sidste år var SysTek-Skræddergaard El & Automation.
Nyt logo, nyt arbejdstøj, nye biler og nye processer i hverdagen. Der er meget, der har forandret sig, siden SysTek-Skræddergaard blev til Intego – mere præcist afdelingerne Intego Herning og Intego Kibæk. Det fremgår af Integos hjemmeside.

Efter opkøbet fortsatte de tidligere SysTek-Skræddergaard-ejere, Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg, samt 80 medarbejdere i Intego.

Læs også: Intego i nyt stort opkøb

Forløbet har været positivt og er gået over al forventning, fortæller Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg, der i dag fungerer som afdelingsledere i henholdsvis Herning og Kibæk.

Størrelse har givet større fleksibilitet
Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg fremhæver muligheden for at kunne mande op og ned efter kundernes behov som en af de helt store fordele efter købet.

- Vi har fået en intern buffer, som betyder, at vi ikke går i panik, hvis vi pludselig mangler arbejdskraft, ligesom vi ikke behøver at afskedige medarbejdere, når større projekter er overstået. I stedet kan vi flytte rundt på mandskabet imellem Integos afdelinger, og denne fleksibilitet kommer i høj grad kunderne til gode, fastslår Søren Skræddergaard, som suppleres af Poul Haubjerg:

- Intego har tre automationscentre; i Aalborg, Kolding og Kibæk, og vores interne samarbejde gør det muligt at løfte opgaver, som vi tidligere måtte sige nej til.

Større krav til viden og kapacitet
Intego Herning og Kibæk oplever, at industrikunderne bliver større og større og derfor naturligt stiller højere tekniske krav og efterspørger el-tekniske- og automationsløsninger i større portioner.

- Efter vi er blevet en del af Intego, har vi fået flere muskler. Vores automationsafdeling har bl.a. haft stor glæde af Intego Odense, da vi arbejder for en række vandværker og rensningsanlæg rundt omkring på Fyn. Det er noget hurtigere at rykke ud fra Odense end fra Kibæk, fortæller Poul Haubjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125