23948sdkhjf

Ny trafikaftale i hus

Alene i egentlige vejanlæg, investerer aftalen for omkring 1,5 mia. kroner.
Regeringen har indgået den årlige trafikaftale med Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti om ny infrastruktur.

Ifølge transportminister Magnus Heunicke vil mange af de investerede penge komme samfundet til gode i form af vækst og arbejdspladser.

- Vi giver en hånd til produktionsdanmark, så virksomhederne kan få deres varer frem, og medarbejderne kan komme på arbejde. Og da vi har valgt at fokusere på projekter med høj forrentning, lever vi op til, hvad Produktivitetskommissionen anbefaler, lyder det fra ministeren.

Hos Dansk Vejforening glæder man sig over, at politikerne nu gør op med, hvad sekretariatschef Søren Bülow betegner som 2½ års investeringstørke:

- Det er glædeligt at et flertal i Folketinget nu tager hul på at investere mere alsidigt i de forskellige transportformer. Det er på sigt meget uhensigtsmæssigt for såvel trafikken som for anlægssektoren, når der opstår disse langvarige investeringsstop på vejområdet, siger han.

Læs mere om aftalen på www.trm.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172