23948sdkhjf

Plan med 68 boliger på Hou Havn på plads

Byrådet i Odder har vedtaget en helhedsplan for Hou Havn, som giver mulighed for, at der kan bygges 68 boliger. Arbejdet med at finde en interesseret investor går nu i gang.
Idéen med helhedsplanen for Hou Havn er at skabe et blandet bolig- og erhvervsområde ved havnen, som bygger videre på de kvaliteter, der findes i dag.

Efter bemærkninger og indsigelser til den oprindelige plan i en høringsfase er der foretaget en række ændringer.

Læs mere: Omdannelse af Hou Havn rykker nærmere

Vigtigste blandt ændringerne er, at fem boliger fjernes fra planen, og at den maksimale byggehøjde er tre etager. Dog vil der være mulighed at opføre et højhus på op til 20 meter yderst på promenademolen. En mulighed for at flytte havbadet er også en af de ændringer, der blev vedtaget.

Investor ikke på plads
Under byrådets debat fremhævede byrådsmedlem Uffe Jensen, at der ikke er kontakt med nogen investor. Han fremhæver, at der skal være en plan før man kan gå i dialog. Der er også nogle vilkår, der skal overholdes af hensyn til udbud, hvorfor der ikke har været forhandlinger.

Også byrådsmedlem Elvin J. Hansen fokuserede på mulighederne og sagde under debatten blandt andet:

- Det er en god plan, og når nu bankerne begynder at slippe flere penge løs, så kommer der også nogle investorer, der vil bygge. Området egner sig til at blive bygget i etaper.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125