23948sdkhjf

Parkeringshus-planer tæt på realisering i Svendborg

Med underskrifter fra ejer og lejer er planerne om et parkeringshus i Hulgade i Svendborg kommet et skridt nærmere.
Svendborg Kommune har lejet bygningen på Hulgade 6 i et uopsigeligt lejemål på foreløbig 15 år fra 1. august 2014 af Jørgen Riber, der ejer bygningen.

Når Svendborg Kommune overtager lejemålet, skal bygningen ombygges og forstærkes, så den kan anvendes til parkeringshus.

På nuværende tidspunkt er der plads til 44 parkeringspladser i selve bygningen. Men der er mulighed for at videreudvikle området, så der kan bygges yderligere cirka 90 parkeringspladser.

Samspil med udvikling af byen
Viceborgmester Henrik Nielsen hæfter sig ved, at det kommende parkeringshus i Hulgade også får en central placering i forhold til planerne om ”Den Grønne Tråd”, der skal binde Svendborg centrum og havneområdet bedre sammen.

- Når vi får gennemført planerne om ”Den Grønne Tråd” og herunder trappeforløbet, vil trappen være nærmeste nabo til parkeringshuset. Derfor kan jeg sagtens se for mig, at det vil være naturligt, at vi får indbygget en elevator i fronten af parkeringshuset. Det giver måske mulighed for at skabe en langt bedre tilgængelighed for alle fra havnen til Møllergade, siger Henrik Nielsen.

Der er endnu ikke sat dato på, hvornår den første bil kan køre ind og parkere i det nye parkeringshus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156