23948sdkhjf

Farvel til farlig skolevej

Mejdal Entreprenørforretning har siden august arbejdet på en ny, vestjysk cykelsti til 8,5 millioner kroner. Den indvies lørdag den 21. juni 2014.
Slidlag, midterlinie og hajtænder er på plads, og vejen, der tidligere var kategoriseret som en trafikfarlig skolevej, er klar til at tage imod de tohjulede i sommerlandet. Cyklister i vestjyske Sevel og Vinderup kan derfor nu sige velkommen til en ny, dobbeltrettet cykelsti til 8,5 millioner kroner.

Cykelstien er projekteret af Niras, og Mejdal Entreprenørforretning, der havde det billigste bud, fik selve anlægsopgaven ude i marken.

Entreprenøren satte skovlen i jorden i august måned sidste år. Det var planen, at arbejdet var færdigt inden jul, men projektet blev en del forsinket blandt andet på grund af det våde efterår og den våde vinter.

1.700 kroner pr. meter
Cykelstien er omkring 5 km lang og har kostet cirka 8,5 millioner kroner at etablere inklusiv arealerhvervelse. Det giver rundt regnet en pris på 1.700 kroner pr. rullende asfaltmeter. 2,5 millioner kroner er tilskud fra Transportministeriets cykelpulje.

Sammen med Holstebro Kommune står de to borgerforeninger i Vinderup og Sevel for indvielsen, der foregår lørdag den 21. juni 2014, kl. 13.00. Indvielsen af den nye strækning sker midt mellem Vinderup og Sevel, nærmere betegnet mellem Svenstrupvej og Hovgårdvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087