23948sdkhjf

Fremtidens boligområde på vej ved Næstved

Det nytænkende boligområde ”Nybyggerne på Skyttemarken”, som får plads til 170 bæredygtige boliger, nærmer sig realisering. Næstved kommune har sendt lokalplanforslag for området i høring.
Næstved kommune har en ambition om at skabe et nyt boligområde på ’Skyttemarken’ syd for Næstved Kaserne. Her skal være mulighed for nye standarder for bæredygtigheden i den individuelle bolig i tæt samspil med de kommende beboere, "Nybyggerne".

I området skal være mulighed for ny bebyggelse, som parcelhuse, række- og klyngehuse samt etage- og punkthuse. I alt forventes det, at der vil blive etableret op til 170 boligenheder i området.

I sommeren 2013 afholdt kommunen en arkitektkonkurrence, om hvordan fremtidens nybygger-huse kan placeres på Skyttemarken. Vinderen Henning Larsen Architects samt Lendager Arkitekter repræsenterer to forskellige forslag til, hvordan moderne bæredygtige boliger kan udformes på det tidligere øvelsesterræn. En blanding af deres forslag ligger til grund for indholdet i lokalplanen, der skal sikre plangrundlaget for boligområdet, og som nu er sendt i offentlig høring frem til den 13. august 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078