23948sdkhjf

Tilløb til fusion i landinspektørbranchen

Mølbak Landinspektører og Landinspektørkontoret indleder samarbejde.
Ledelsen i de to virksomheder har besluttet at indlede et formaliseret samarbejde og påbegynde undersøgelser af det hensigtsmæssige i at gennemføre en egentlig fusion i løbet af 2015.

Mølbak Landinspektører er fra 1. januar 2014 af Transportministeren blevet udnævnt til Ledende Landinspektører for banesager i hele Danmark for en periode på fire år – en funktion der i en længere årrække har været håndteret af Landinspektørkontoret.

- Vi er fantastisk glade for, at forlovelsen er kommet i stand. Landinspektørerne på Vesterbrogade 35 besidder helt unikke kompetencer omkring ekspropriationsindgreb til baneanlæg, hele videnfeltet omkring areal og rettigheder samt ejendomsretslige forhold i forbindelse med jernbaner. Kompetencer som vi er utroligt glade for i langt højere grad at kunne drage nytte af ved løsningen af de mange forestående opgaver omkring udvidelser og modernisering af baneanlægget i Danmark, der følger af Togfonden. Det kan nærmest betegnes som det perfekte match, som hånd i handske, siger Jens Mølbak, adm. direktør i Mølbak Landinspektører.

Hos Landinspektørkontoret udtrykker partner Søren Kjerside Hansen også store forventninger til udbyttet af det ny samarbejde.

- Vi vil, ved at indgå i et mere forpligtende samarbejde med Mølbak, have langt bedre mulighed for at kunne udnytte vores kompetencer inden for et felt, som mit og mine medarbejderes hjerter banker for, siger han.

De to virksomheder har allerede taget hul på samarbejdet. Det er sket ved at indgå i en gruppe af fire landinspektørfirmaer, der er blevet prækvalificeret af Metroselskabet til at afgive tilbud på gennemførsel af de ekspropriationsforberedende arbejder i forbindelse med etableringen af Ring 3 Letbane omkring København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.737