23948sdkhjf

Nyt p-hus i fire etager ved Kolding Sygehus

Til juni indledes byggeriet af et nyt p-hus med plads til 420 biler ved sygehuset i Kolding. Region Syddanmarks regionsråd vedtog mandag at bygge det nye p-hus, som koster 40 millioner kroner.
Flere og flere biler snegler sig søgende afsted på parkeringsområdet udenfor Kolding Sygehus. Og i takt med at blandt andet Kolding kommune etablerer et nyt sundhedscenter ved sygehuset, er det blevet endnu sværere at finde en parkeringsplads.

Det vil regionsrådet i Region Syddanmark nu lave om på. Mandag eftermiddag vedtog regionsrådet derfor at bygge et nyt p-hus ved sygehuset med plads til 420 biler.

Byggestart i juni
I udarbejdelsen af Region Syddanmarks idéoplæg til det nye p-hus har der, udover geografisk placering og etageudformning, været fokus på den fysiske afstand mellem parkeringshus og sygehusindgang.

- Det nye p-hus ved Kolding Sygehus bliver placeret tæt på hovedindgangen til det kommende akutsygehus. På den måde minimerer vi den afstand, patienter og pårørende skal gå fra parkeringspladsen, og gør det både nemt og hurtigt at finde vej ind til både sygehuset og det nye sundhedscenter, siger Karsten Uno Petersen, formand for Innovationsudvalget i Region Syddanmark.

Første spadestik til det nye parkeringshus tages i starten af juni i år og det forventes, at p-huset står klar til at de første biler kan køre op ad opkørselsramperne i løbet af januar 2015. Prisen for det nye p-hus lyder på 40 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094