23948sdkhjf

Kommune søger ”kreativ entreprenør eller investor”

Udbud af mere end 10.000 kvm til boligprojekt er klar på affyringsrampen i Vejen Kommune

Vejen Kommune satser på, at en naturskøn placering ved Holsted Å og med Holsted Skoleplantage som nabo kan tiltrække bud fra investorer og entreprenører til et nyt boligprojekt.

Konkret er der samlet tale om et 10.445 kvm areal, der tæller en tidligere døgninstitution på Vestergade 19 i Holsted og de to arealer omkring ejendommen, som nu skal sælges.

- Er du en kreativ entreprenør eller investor, kan du skabe rammerne og være med til at virkelighedsgøre en fremtidsplan for området, så der er tale om en ganske unik mulighed, forklarer Birgith M. Hansen, leder af Byg & Bolig i Vejen Kommune, i en pressemeddelelse.

Historisk vingesus

Den fremtidige udmatrikulering kan tænkes anderledes, og kommunen lægger op til, at køber skaber et spændende område gennem egen byggemodning. Området er udlagt til åben/lav bebyggelse med parceller på minimum 400 kvm.

Ejendommen på matriklen Vestergade 19, der tidligere husede en daginstitution, er kategoriseret som Bedre Byggeskik arkitektur og vurderes således at have en stor bevaringsværdi. Bygningens karakteristiske ydre giver ifølge kommunen området et historisk vingesus.

- Vi har den seneste tid haft flere henvendelser fra borgere om fremtidige udstykninger i Holsted, så efterspørgslen på nye boliger er til stede, fortæller Birgith M. Hansen.

De to andre matrikler på Vestergade 17 og 21A er ubebyggede.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062