23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se de flotte billeder: Arbejdet på E45 skrider fremad

Vejdirektoratet er i gang med at udvide motorvejen mellem Vejle og Skanderborg S fra fire til seks spor på en cirka 38 kilometer lang strækning. Det kan resultere i flere forsinkelser for trafikanterne på ruten, men overalt på ruten arbejder flere entreprenører hårdt for at få færdiggjort arbejdet.

Det er ikke sjovt, når trafikken snegler sig afsted, men der er håb forude.

Vejdirektoratet er nemlig i gang med at udvide motorvejen mellem Vejle og Skanderborg S fra fire til seks spor på en cirka 38 kilometer lang strækning. I forbindelse med udvidelsen af selve motorvejen skal rampeanlæg, broer, krydsende veje m.m. tilpasses den bredere motorvej. Konsekvensen heraf er, at hastigheden er sat markant ned på denne strækning, og de mange pendlere, som hver dag tager denne rute, skal væbne sig med ekstra tålmodighed.

På denne strækning er JORTONs brofolk naturligvis på pletten. Og selv om vejret har været lunefuldt hen over sommeren, har de arbejdet benhårdt, sammen med mange andre aktører, for at man igen kan komme fra A til B uden for mange fartbump på vejen.

Så næste gang man kører på E45 mellem Vejle og Skanderborg, husk at vink til JORTONs hårdtarbejdende brofolk og nyd synet af deres flotte Montarent-kraner, der pryder udsigten. Så går tiden lidt hurtigere.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Send til en kollega

0.046