23948sdkhjf

Sørby VVS giver Dagli’Brugsen i Højer ny energi

En nyetableret varmepumpe, som holder Dagli’Brugsen Højer varm i stedet for en tidligere elvarme, er monteret af Sørby VVS.
Dagli’Brugsen i sydjyske Højer har fået etableret en ny varmepumpe, som holder et behageligt indeklima i både butikken og baglokalerne

Baggrunden for den nye løsning findes sidste år, hvor Dagli’Brugsen i august 2013 indhentede tilbud på en varmepumpeløsning. Buddene blev præsenteret for Coop, men det var Dagli’Brugsen selv, som valgte, hvem der skulle løse opgaven, og her faldt valget på OK.

Installationsarbejdet blev udført af vestsjællandske Sørby VVS. Håndværkerholdet, som OK tidligere har arbejdet sammen med under lignende projekter, brugte seks dage på installationen - ofte udover normal arbejdstid, så genere for kunder og medarbejdere blev mindsket.

Let at overbevise bestyrelsen
Løsningen skulle oprindeligt have været noget ganske andet:

- Oprindeligt kontaktede vi OK for at høre om muligheden for solceller, men efter OK havde besøgt vores butik og hørt om vores installationer og behov, anbefalede de faktisk en løsning med varmepumpe, fortæller Preben Holst og fortsætter:

- Med en tilbagebetalingstid på kun 5½ år og en energibesparelse på op til 50 % var det ikke svært for bestyrelsen at bakke op om forslaget.

OK er i dag et energiselskab, som bl.a. sælger varmepumper og solceller udover de traditionelle produkter som fyringsolie og brændstof.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.311