23948sdkhjf

El-arbejde på 11.000 m² boligprojekt

Boligforeningen Fjordblik opfører det 11.000 m² store ungdomsbolig-, erhvervs- og butiksbyggeri, Dragen, i Aalborg. På projektet udbydes nu bl.a. el- og elevatorentrepriser.
På Godsbanearealet i Aalborg har Boligforeningen Fjordblink har indgået aftale med entreprenørfirmaet A. Enggaard om opførelsen af byggeriet 'Dragen'.

Her er tale om i alt cirka 11.000 m² ungdomsbolig-, erhvervs- og butiksbyggeri. A. Enggaard er udbudsbefuldmægtiget for ordregiver til at foretage udbud i bygge- og anlægsopgaverne på projektet.

Følgende fire fagentrepriser udbydes nu som delaftaler med forudgående prækvalifikation:
El-entreprisen:
Arbejdet omfatter komplet stærkstrømsinstallation inkl. føringsveje, tavler, stikkontakter, udtag for maskiner og udstyr, belysning, føringsveje for svagstrømsinstallationer, installationer for ABDL-anlæg samt komplet solcelleanlæg.

Elevator-entreprisen:
Arbejdet omfatter totalleverance af 3 stk. personelevatorer med hhv. 7, 6 og 5 stop.

VVS-entreprisen:
Arbejdet omfatter et komplet varmeanlæg med radiatorer, vandanlæg med vekslere til varmt brugsvandproduktion, afløbsinstallationer, tagafvanding, sanitet i erhvervs- og butiksdel samt gasinstallation for bygas.

Ventilations-entreprisen:
Arbejdet omfatter detailprojektering og udførelse af mekaniske ventilationsanlæg, herunder decentrale ventilationsanlæg i ungdomsboliger, centrale ventilationsanlæg i fællesrum, erhverv og butik samt CTS-anlæg for styring af ventilationsanlæg, varmeanlæg. CTS-anlægget skal udføres i anerkendt fabrikat og udbydes som funktionsudbud.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 19. maj 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078